تاريخ انتشار : 1403/06/13 - 15:12
كد :106
برنج هاشمی مزرا
برنج هاشمی مزرا ، برنج طبیعت محصولی از بهترین شالیزارهای استان گیلان ، برنج هاشمی مزرا برنج اصیل ایرانی ، برنج هاشمی مزرا را مستقیم از کشاورز خریداری نمائید.
در صورت تمایل میتوانید انواع برنج شمال از جمله برنج هاشمی باکیفیت را به صورت آنلاین، حضوری و تلفنی از کارخانه و دفتر مرکزی مزرا تهیه نمائید.
برنج هاشمی مزرا یکی از معروفترین برنجهای ایرانی متعلق به استان گیلان است که کیفیت فوقالعادهای دارد.
این برنج طعم لذیذ و شکل ظاهری مناسبی دارد و از همین رو برای پخت مجالس و مهمانی ها و جشن ها بسیار محبوب و خوشخوراک است.
کیفیت پخت برنج هاشمی مزرا و عطر دلپذیر آن موجب شده تا امروزه این برنج در سازمانها ، ارگانها و شرکتهای دولتی و خصوصی سراسر ایران بسیار مورد توجه قرار بگیرد و به عنوان یکی از بهترین برنجهای ایرانی شناخته شود.
طرز پخت برنج ایرانی هاشمی مزرا به صورت آبکش :
مرحله اول؛ در اولین مرحله از طرز پخت برنج ایرانی هاشمی باید برنج را با دقت بشویید تا گرد و غبار و آلودگیهای برنج بهطور کامل تمیز شود.
مرحله دوم؛ یکی از مراحل مهم در طرز پخت برنج ایرانی هاشمی مزرا است. برنج به منظور بهبود طعم و کیفیت آن، به مدت زمان مشخصی در آب خیسانده میشود. پس از شستشو، برنج را در ظرفی قرار داده و مقداری آب و کمی نمک به آن اضافه کنید. برنج را حدود ۲ تا ۳ ساعت در آب بخیسانید.
مرحله سوم، در یک قابلمه که برای اندازه برنج شما مناسب است، مقداری آب بریزید. کمی نمک به آن اضافه کنید و قابلمه را روی شعله گاز قرار دهید تا آب شروع به جوشیدن کند. میتوانید برنج هاشمی مزرا را به صورت آنلاین، حضوری و تلفنی تهیه کنید.
مرحله چهارم، اضافه کردن برنج به آب جوش در این مرحله از طرز تهیه برنج هاشمی باید برنج خیسانده شده را به آب جوش اضافه کنید و آن را برای چند دقیقه بپزید. در طول این زمان، برنج باید نیمپز شود و دانههای آن قد کشیده باشد. برای اطمینان از کامل شدن پخت برنج، میتوانید یک دانه برنج را در دهان بگذارید، اگر روی سطح برنج نرم شده و هنوز مقداری سفتی در وسط آن وجود دارد، یعنی برای آبکش کردن آماده است.
مرحله پنجم؛ آبکش کردن برنج هاشمی برنج را به دقت در یک ظرف آبکش بریزید تا آب اضافی خارج شود. برخی افراد در این مرحله مقداری آب سرد روی برنج میریزند تا از شفته شدن برنج جلوگیری شود. اما به خاطر داشته باشید که این کار به برنج شوک وارد میکند و ممکن است موجب شکستن دانههای برنج شود.
مرحله ششم؛ دم کردن برنج هاشمی در مرحله آخر از آموزش پخت برنج ایرانی هاشمی مزرا باید مقداری روغن کف قابلمه بریزید. میتوانید مقداری برنج را با زعفران ترکیب کنید و به عنوان ته دیگ کف قابلمه بریزید. سپس بقیه برنج را در قابلمه بریزید. مقداری آب و روغن به برنج اضافه کنید و صبر کنید تا برنج شما برای حدود نیم ساعت تا ۴۰ دقیقه بپزد و دم بکشد.