فروشگاه
صفحه اصلی
شرکت مزرا
معرفی شرکت
تاریخچه مزرا
اخبار و اطلاعیه ها
برند ها
مشتریان شرکت مزرا
محصولات
برنج
حبوبات
قند و شکر
سایر محصولات
وبلاگ
مجله مزرا
آشپزی
گالری
سوالات متداول
کاتالوگ
تماس با ما
دفتر مرکزی
کارخانه
ارتباط با فروشگاه
طرز تهیه خورشت چغرتمه مرغ گیلانی
خورشت «چغرتمه مرغ» یکی از غذا های سنتی گیلان است که طعم ویژه ای دارد. این غذا از ترکیب مرغ، تخم مرغ و آب نارنج تازه تهیه می شود و یک ایده عالی برای تنوع بخشیدن به رژیم غذایی سالم است. در این غذا، مرغ را با ادویه ها و مواد دیگر مزه دار و سرخ می کنند و بعد با تخم مرغ می پزند. سپس به آن آبلیمو یا آب نارنج و زعفران اضافه می کنند. در نهایت هم با برنج کته و دسرهایی مثل زیتون پرورده، کال کباب و سیر ترشی سرو می کنند.
دستور پخت کولی غورابیج یا کوله غورابه با مرغ و ماهی؛ غذای محلی گیلانی
شاید بد نباشد بدانید که در زمان های قدیم این غذا را با جوجه خروس درست می کردند. جوجه خروس را به گیلکی «طلا کوله» می نامیدند و اسم این خورشت هم «طلا کوله غورابه» بود. شاید در اسامی بسیاری از غذاهای گیلانی کلمه «بیج» را شنیده باشید. «بیج» از مصدر «بیجیدن» در گویش گیلکی گرفته شده و به معنی «سرخ کردن» است.
طرز تهیه کوفته برنجی خوشمزه و مجلسی اصیل ایرانی
کوفته برنجی هم با نان مصرف میشود و هم بدون نان خورده میشود. همچنین کوفته برنجی را می توان در اندازه ها و شکل های مختلفی درست کرد.
طرز تهیه آش دوغ
آش دوغ یکی از انواع آش های سنتی و خوشمزه ایرانی است که در شهرهای مختلف کشور با روش های بسیار متنوعی پخته می شود.
طرز تهیه اسنک مرغ با لوبیا چیتی مزرا
اسنک مرغ و لوبیا مزا مواد لازم برای پخت: لوبیا چیتی مزرا یک پیمانه سینه مرغ یک دوم عدد سس سویا 2 ق.غ فلفل قرمز یک دوم ق.چ پنیر موتزارلا 100 گرم روغن 2 ق.غ نان
سوپ جو مزرا با سس سفید
سوپ یک غذای خوشمزه و متفاوت است که انواع مختلفی دارد و طرفداران زیادی نیز دارد.
سوپ دال عدس مزرا
سوپ یک غذای خوشمزه و متفاوت است که انواع مختلفی دارد و طرفداران زیادی نیز دارد.
کلیه ی حقوق مادی و معنوی سایت متعلق به مزرا می باشد
طراحی سایت
و
بهینه سازی سایت
توسط
سارگون