گروه مقاله : آشپزی
تاريخ انتشار : 1400/06/30 - 11:01
كد :12

طرز تهیه پلو پاکستانی

پلو پاکستانی با توجه به آنتی اکسیدان‌هایی قوی گل کلم موجود در آن یک منبع سرشار از مواد آلی است و دستور تهیه آن بسیار راحت است.

مواد لازم پلو پاکستانی

  • برنج :5  پیمانه
  • نخود فرنگی :250 گرم
  • فلفل سیاه :نصف قاشق چایخوری
  • پیاز:2 عدد
  • سیر :2 حبه
  • هل :5 عدد
  • هویج :2 عدد
  • گل کلم :100 گرم
  • دارچین، زرد چوبه و نمک و روغن:به میزان لازم

 طرز تهیه پلو پاکستانی


طرز تهیه پلو پاکستانی

ابتدا برنج را بشویید و بگذارید خیس بخورد ، مقداری آب در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. در این فاصله ، پیاز را رنده کرده و با روغن تفت دهید ، سیر له شده و هویج خلالی را اضافه کنید و سرخ نمایید. نمک ، فلفل ، پودر هل ، دارچین و زردچوبه را بریزید ، در ادامه گلم کلم را خرد کرده و بیافزایید. در آخر نخود فرنگی ها را افزوده و مواد را کمی تفت دهید. حالا برنج را در آب جوش بریزید و طبق دستور پخت آن را آبکش کنید ، برنج آبکش شده و موادی که آماده کرده اید را در قابلمه ای لایه به لایه بریزید و بگذارید دم بکشد. بعد از چند دقیقه روغن را به همراه مقداری زردچوبه گرم کرده و روی برنج بریزید بعد از اینکه برنج دم کشید آن را در ظرف ظرف مورد نظر بکشید و میل کنید.

فروش برنج