گروه مقاله : آشپزی
تاريخ انتشار : 1400/06/30 - 11:01
كد :12
پلو پاکستانی با توجه به آنتی اکسیدانهایی قوی گل کلم موجود در آن یک منبع سرشار از مواد آلی است و دستور تهیه آن بسیار راحت است.
مواد لازم پلو پاکستانی
- برنج :5 پیمانه
- نخود فرنگی :250 گرم
- فلفل سیاه :نصف قاشق چایخوری
- پیاز:2 عدد
- سیر :2 حبه
- هل :5 عدد
- هویج :2 عدد
- گل کلم :100 گرم
- دارچین، زرد چوبه و نمک و روغن:به میزان لازم
طرز تهیه پلو پاکستانی
ابتدا برنج را بشویید و بگذارید خیس بخورد ، مقداری آب در قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد. در این فاصله ، پیاز را رنده کرده و با روغن تفت دهید ، سیر له شده و هویج خلالی را اضافه کنید و سرخ نمایید. نمک ، فلفل ، پودر هل ، دارچین و زردچوبه را بریزید ، در ادامه گلم کلم را خرد کرده و بیافزایید. در آخر نخود فرنگی ها را افزوده و مواد را کمی تفت دهید. حالا برنج را در آب جوش بریزید و طبق دستور پخت آن را آبکش کنید ، برنج آبکش شده و موادی که آماده کرده اید را در قابلمه ای لایه به لایه بریزید و بگذارید دم بکشد. بعد از چند دقیقه روغن را به همراه مقداری زردچوبه گرم کرده و روی برنج بریزید بعد از اینکه برنج دم کشید آن را در ظرف ظرف مورد نظر بکشید و میل کنید.