گروه مقاله : آشپزی
تاريخ انتشار : 1400/07/10 - 10:35
كد :14
همبرگرهای گیاهی را می توان با لوبیا ، برنج ، سویا ، قارچ و هر ماده دیگری که بتوان آن را به شکل همبرگر درآورد درست کرد. شما می توانید این همبرگر های سالم و خوشمزه را کبابی کنید یا آنها را سرخ کنید. بعضی از افراد ترجیح می دهند طعم همبرگر سبزیجات خود را به طعم همبرگر گوشتی نزدیک کنند ، در حالی که برخی دیگر طعم حبوبات و سبزیجات تازه را بخاطر خصوصیات منحصر به فردشان ترجیح می دهند.
همبرگر عدس
برگر عدس یک غذای خوشمزه و لذیذ است که هم کودکان و هم بزرگسالان از آن استقبال می کنند. برای تهیه این برگر خوشمزه به مواد زیر نیاز دارید:
مواد لازم برای طبخ همبرگر عدس
- عدس یک پیمانه
- پیاز یک عدد
- سیب زمینی 2 عدد
- سیر یک حبه
- پودر زیره یک قاشق
- گشنیز یک قاشق
- نعناع تازه 2 قاشق
- تخم مرغ 2 عدد
- پنیر فتا نصف پیمانه
- آرد سوخاری
- گوجه فرنگی نصف پیمانه
- نمک و فلفل
طرز تهیه همبرگر عدس
پیاز را ریز خرد کنید و درون روغن تفت دهید سپس سیر و زیره را به آن اضافه کنید. بعد از اینکه کمی پیاز را تفت دادید، عدس و سیب زمینی پخته و پنیر فتا را به مواد تابه اضافه کنید. تمام مواد داخل تابه را به شکل پوره در بیاروید. سپس تابه را از حرارت بردارید و گوجه فرنگیهای خرد شده، گشنیز و نعناع خرد شده به همراه نمک و ادویه را به مواد اضافه کنید. از مواد به اندازه یک برگر بردارید و آن را داخل تخم مرغ بزنید و سپس آن را در آرد سوخاری قرار دهید. سپس برگرها را به مدت نیم ساعت در یخچال بگذارید و بعد آنها را در تابه سرخ کنید. همبرگر عدس برای کسانی که علاقه به استفاده از گوشت ندارند بسیار مناسب است و طعم بسیار خوشمزهای دارد. میتوانید این همبرگر را مانند تمامی همبرگرها با کاهو، خیارشور، گوجه فرنگی و در صورت دلخواه یک پنیر ورقهای در داخل نان همبرگر قرار دهید و میل کنید.
فروش عدس