گروه مقاله : آشپزی
تاريخ انتشار : 1399/06/25-13:00
كد :7

بوریتوی لوبیا مزرا

“بوریتوی لوبیا مزرا ” یک غذای مکزیکی آسان و خوشمزه است که با ترکیب لوبیا مزرا و برنج مزرا و ترتیلا آماده می کنیم.

طرز تهیه “بوریتوی لوبیا” مکزیکی خوشمزه

“بوریتوی لوبیا مزرا ” یک غذای مکزیکی آسان و خوشمزه است که با ترکیب لوبیا مزرا و ترتیلا آماده می کنیم.

 مواد لازم بوریتوی لوبیا مزرا

  • برنج مزرا:  ¾پیمانه
  • لوبیا چیتیمزرا پخته و آبکشی شده :450 گرم
  • پیاز :2 عدد متوسط
  • سیر :4 حبه
  • فلفل هالاپینو :1 عدد
  • پودر زیره سبز :½ قاشق چای خوری
  • نمک و پودر فلفل سیاه :مقداری
  • رب گوجه فرنگی :3 قاشق غذاخوری
  • روغن زیتون:2 قاشق غذاخوری
  • دانه ذرت پخته شده :300 گرم
  • پیازچه :6 ساقه
  • ترتیلا با قطر 25 سانتی متر :8 عدد
  • پنیر پیتزا:250 گرم (2 پیمانه)
  • سس سالسا :در صورت تمایل
  • خامه ترش  :در صورت تمایل

بوریتوی لوبیا

طرز تهیه بوریتوی لوبیا مزرا

ابتدا برنج مزرا را شسته و آن را در آب در حال جوش بریزید و بعد از آبکش کردن بگذارید دم بکشد.

در این فاصله ، پیاز ، پیازچه ، سیر و فلفل هالوپینو را خرد کنید.

تابه ای را روی حرارت قرار داده و پیاز را با مقداری روغن تفت دهید تا سبک شود.

در ادامه سیر را افزوده و فلفل را هم داخل تابه بریزید و سبزیجات را خوب تفت دهید.

در ادامه زیره را بریزید و تفت دهید ، 3 قاشق رب را افزوده و یک تا دو دقیقه تفت دهید تا رنگ دهد و خامی آن از بین برود.

در مرحله بعد لوبیا مزرا را بریزید و یک و نیم لیوان آب افزوده و شعله را زیاد کنید تا بجوشد.

مخلوط را با حرارت کم برای 15 دقیقه بپزید.

در آخرین مرحله پیازچه خرد شده و ذرت پخته را داخل خوراک بریزید و بعد از چند جوش شعله را خاموش کنید.

برنج مزرا را داخل مخلوط لوبیا مزرا بریزید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند.

نان ها را گرم کرده و داخل هر کدام از آن ها از مخلوط بالا بریزید و کمی پنیر بپاشید.

نان ها را بپیچید و در ظرف سرو قرار دهید و میل کنید.

بوریتوی لوبیا 

نکات تکمیلی در مورد بوریتوی لوبیا مزرا

بوریتوی لوبیا جزو غذای ملل - مکزیکی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
بوریتوی لوبیا مزرا را می توانید در وعده نهار - میان وعده - شام - سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار - میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .